Epoksi Zemin Kaplama

Zemin kaplama sahasında özellikle günümüz teknolojisinde kullanılan ve en fazla ilgi gören zemin kaplama türü Epoksi kaplamadır.

Epoksi Zemin Kaplama

Epoksi zemin kaplama iç ve dış mekanların yanı sıra bina filizlerinin bir birine yapıştırılmasın dan tutun da inşaat sektörünün her alanın da kullanılan yapısı gereği su ve izolasyon gibi kaplama alanında da profesyonel sonuçlar veren bir ürün olmuştur. Epoksi kaplama zeminlerde şıklık ve zerafetin yanı sıra mükemmel dayanma gücü sayesin de sanayi ve ticari alanlarda terçih sebeblerinin en önün de gelmekte uygulanacak epoksi kaplama ile zeminde istediğiniz renk ve desene anında sahip olabilir ve yapısı gereği üzerinde bakteri barındırmaması ve leke tutumaması gıda üretim alanların da en çok rabet gören bir ürün olmuştur.

Epoksi, içerisinde birçok farklı maddenin birleşiminden oluşan bir tür kimyasal bileşenli bir boyadır. Zemin kaplama sahasında özellikle günümüz teklonojisinde kullanılan ve en fazla ilgi gören zemin kaplama türüdür. Bunun dışında epoksi dekorasyon aracı olarak da kullanılmaktadır.

KULLANIM ALANLARI
Kimya ve ilaç sanayi, Gıda ve meşrubat sanayi, Uçak ve motor bakım atölyeleri, Steril odalar, laboratuar ve hastaneler, Nükleer enerji tesisleri, Araç bakım servisleri, Depolar.